Тези правила и условия уреждат в съответствие с § 1 751 ал. 1 от Закон №. 89/2012 Coll., Граждански кодекс, взаимните права и задължения, възникнали във връзка с или по силата на договора за покупка (по-нататък наричан ” договор за покупка “), сключен между продавача и всяко друго физическо лице (наричано по-долу” купувача “или” клиент “) чрез онлайн магазина, който се управлява от „БИЙ ХАУС БГ”ЕООД на уебсайт намиращ се на Интернет на адрес www.beehousebg.com

 1. Поръчка и защита на личните данни
  За да създадете поръчка, ще е необходимо да въведете валидни лични данни( Име, Адрес, Телефонен номер, Електронна поща). Тези данни са ни необходими, за да можем да изготвим на документа за плащане и изпращането на стоките към вас. Продавачът не носи отговорност за проблеми възникнали в резултат на непълни или неверни данни, особено в случай когато не е посочен телефонен номер. Фирмата „БИЙ ХАУС БГ’ЕООД собственик на www.beehousebg.com декларира, че всички лични данни се считат за конфиденциални и се обработват съгласно Закон No. 101/2000Coll. Ние никога не предоставяме тези данни на трети лица.
 2. Потвърждение на поръчката
  Поръчките се приемат в рамките на 24 часа, потвърждението на поръчката както и информация за изпратените стоки се получава по електронна поща. За да потвърдим вашата поръчка, ще се свържем с вас по телефона.
 3. Отказване на поръчка
  Всяка поръчка може да бъде отказана в рамките на 24 часа по електронна поща с писмо изпратено на адрес:www.beehousebg.com или с обаждане по телефона на посочените теллефонни номера
 4. Издаване на фактура
  При желание от страна на клиента, може да бъде издадена фактура за закупената стока.Ако желаете да бъде издадена фактура,молим да отбележите това в поле „коментар”
 5. Плащане:
  Избраните продукти ще бъдат изпратени от продавача чрез куриерска фирма „ЕКОНТ” или куриреска фирма „СПИДИ” с наложен платеж.При получаване на стоката купувачът заплаща поръчаната от него стока и курирерската услуга.Документът издаден от куриера е касова бележка за закупената стока.
 6. Такси и Доставка:
  Купувачът има право да направи избор на куриер „ЕКОНТ” или „СПИДИ” и начин на доставка (до офис удобен за него или до адрес).
  Молим да отбележите това в поле „коментар”
  Условия за доставка на Стандартна пратка:
  1.Наложен платеж на куриера, шофьора ще ви издаде документ за плащането;
  2.Ако получателя не може да бъде открит, транспортната компания ще се свърже с вас за да уговорите нова дата на доставка;
  3. Плащане за стоките и куриерска услуга според стандартните условия на избрания от Вас куриер
 7. Срокове за доставка:
  Сроковете за доставка са до 3 работни дни,като в повечето случаи поръчаната от вас стока ,ще бъде при вас още на следващия ден .. Ако стоките са изчерпани към момента, ще се свържем с Вас ,за да уточним кога най-рано могат да бъдат доставени..