Меню
Your Cart

РАЗПЕЧАТВАЩИ МАШИНИ

РАЗПЕЧАТВАЩИ МАШИНИ

Разпечатващата машина за мед е специализиран уред, който се използва за автоматично отваряне на пчелни рамки и извличане на мед от тях. Това устройство може да бъде намерено в различни размери и капацитети, в зависимост от нуждите на потребителя. Разпечатващата машина за мед е снабдена със специални ножове или вилички, които отрязват покривната восъчна пластина на пчелната рамка, позволявайки на меда да изтече. Разпечатващите машини за мед може да са полуавтоматични или напълно автоматични, като някои от тях могат да обработват до няколко стотин пчелни рамки за час. Ако се занимавате с производство на мед и искате да улесните процеса на разпечатване и извличане на меда от пчелните рамки, купете си разпечатваща машина за мед и вземете контрол над производствения процес.

Код: 0342
Разпечатваща машина пълен автомат с ръчно подаване на рамките.Машината работи с рамки Дадан Блат,Лангстрот Рут и магазинни рамки.Капацитет на работа 6-7 рамки за 1 минута.Изработена от неръждаема стомана,контактните с меда повърхности са допустими за контакт с хранителни продукти. Електрозахранване ..
3,650.00лв.
Производител:: LYSON Код: 0324
Разпечатваща машина за мед.Полуавтомат.Изработена от неръждаема стомана д ръчно въртене.Парата затопля ножовете и чрез нагряване разпечатването на рамките става бързо и ефектично.Капацитет 4-6 рамки в минута..
5,360.00лв.
Код: 0325
Разпечатваща машина с ръчно подаване на рамките.Изработена от неръждаема стомана.Капацитет 5-7 рамки в минута.Затопените ножове разпечатват рамките бързо и качествено.Така работата на пчеларя се улеснява и ваденето на мед става бързо и професионално..
5,400.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)