Меню
Your Cart

ВАНИ ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ

ВАНИ ЗА РАЗПЕЧАТВАНЕ

Масата за разпечатване е също оборудване, което се използва в процеса на преработка на мед от пчели. Тя е обикновено изработена от неръждаема стомана и има плоска повърхност, на която се разполагат пчелни рамки, за да се извадят плодовете от тях. Масата за разпечатване е проектирана да задържа течностите, които се отделят по време на процеса на разпечатване на меда, като така предотвратява замърсяването на работната повърхност. Пчеларите използват масата за разпечатване за улесняване на процеса на разпечатване на меда от рамките.

Производител:: TECHTRON Код: 0329
Вана за разпечатване на пчелни пити,изработена от неръждаема стомана.Дължина 1 метър,стойка за разпечатване ,телескопични крака,кошница за разпечаткитеПроизводител:Техтрон Сърбия..
580.00лв.
Производител:: TECHTRON Код: 0330
Вана за разпечатване на пчелни пити ,изработена от неръждаема стомана.Дължина 1,50 м,стойка за разпечатване,телескопични крака,кошница за разпечатките.Производител:Техтрон Сърбия..
705.00лв.
Производител:: TECHTRON Код: 0331
Вана за разпечатване на пчелни пити,изработена от неръждаема стомана.Дължина на ваната-2 м,телескопични крака 2 бр стойки за разпечатване, 2 броя кошници за разпечаткитеПроизводител:Техтрон Сърбия..
970.00лв.
Производител:: TECHTRON Код: 0306
Ваничка за разпечатване на пчелни пити с кран и работна стойка..
120.00лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)