Меню
Your Cart

ХРАНА И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ПЧЕЛИ

ХРАНА И ХРАНИТЕЛНИ ДОБАВКИ ЗА ПЧЕЛИ

    Пчелите имат различни хранителни нужди през годината. През зимата те имат нужда от пчелен хляб, който се състои от мед и пчелен храст, за да преживеят зимата. През пролетта и лятото те се хранят с мед и пчелен прашец, за да имат енергия за работа и изграждане на пчелните семейства. За да подпомогнат здравето и имунитета на пчелите, пчеларите могат да добавят хранителни добавки като прополис, пчелен восък и меден сироп към храната на пчелите. Тези добавки могат да имат положителен ефект върху здравето и продуктивността на пчелите.

    При нас може да намерите различни видове храни-твърди или течни и хранителни добавки според нуждата на вашите пчелни семейства.

Код: 1223
Инвертиран сироп за пчели с витамини ,подходящ за есенно и пролетно подхранване.Произведен от цвеклова захар.Разфасовка:13 кг..
37.00лв.
Код: 1226
 Твърда храна за пчели стимулира развитието и укрепва имунитета на пчелните семейства.Напълно се усвоява от пчелите.Препоръчва се за подхранване през есента и зимата.Компонентен състав:Фруктоза,ДекстрозаГорни Богоров,БългарияОТСТЪПКА ЗА КОЛИЧЕСТВАнад 100 кг -2,80 лвнад 200 к г-2,70 лвнад 5..
2.90лв.
Код: 1227
Bee Fonda Extra е с превъзходно качество, фураж, който е инструмент за здравето и репродуктивния живот на колонията.Съдържа балансирано разнообразие от витамини: A, B1, B2, B6, C, E, K3,Д3, B12, специално предназначени за пчели.Препоръчва се за подхранване през пролетта.Компонентен състав: Фруктоза,..
3.00лв.
БИЙ ФОНДА С ТИМОЛ BEE FONDA
Горещо Изчерпан
Код: 1230
Стимулира развитието и укрепва имунитета на пчелните семейства.Напълно се усвоява от пчелите.Според университетски изследвания, хранените с тимол пчели са имали 11,5 пъти по-малко спори NOSEMA и продължителността на живота им се е увеличила от 20 дни на 24 дни.Компонентен състав:Фруктоза,ДекстрозаСе..
3.00лв.
Код: 1231
Това е най-нов вид фураж, който е инструмент за здравето и репродуктивния живот на колонията.Съдържа балансирана смес от съставки, които водят до перфектно развитие, когато природните ресурси не могат да го осигурят на пчелите.Препоръчва се за подхранване през пролетта.Компонентен състав: Фруктоза, ..
3.80лв.
Код: 1228
Нозевитът, съдържащ се в този фураж, е натурален, органичен продукт, представляващ растителни полифеноли и пречистена вода,но с доказано противоноземно действие.Той помага за подобряване и поддържане на чревната цялост на пчелата, подпомагайки нейното дългосрочно здраве и жизненост.Компонентен съста..
3.40лв.
Код: 1229
Съдържа балансирано разнообразие от витамини и естествен прашец, специално създаден за подпомагане на пчелите да поддържат и увеличават производството на пило.Компонентен състав:Фруктоза, Декстроза,Витаминен премикс (A, Д3, B1, B2, B6, C, E, K3, B12) и естествен пчелен прашец 8%Горни Богоров..
4.00лв.
Код: 1238
Апифонда храна ,допълващ фураж за пчели.Разфасовка 1 кг .Храната е подходаща за зимно подхранване на пчелите.Тя е под формата на паста...
4.90лв.
Код: 1239
Апифонда храна ,допълващ фураж за пчели.Разфасовка 2,500 кг Храната е подходаща за зимно подхранване на пчелите.Тя е под формата на паста...
11.50лв.
Код: 1240
Апифонда храна ,допълващ фураж за пчели.Разфасовка блокче 15 кг , което може да бъде разрязано на парчета с големина  по ваше желание.Храната е подходаща за зимно подхранване на пчелите.Тя е под формата на паста...
66.00лв.
Код: 1245
Инвертиран сироп за пчели,подходащ за подхранване на пчелите .Разфасовка 16 кг..
60.80лв.
Показва 1 до 12 от 47 (4 страници)