beehousebg za nas
BEEHOUSEBG.COM

Повече за нас

Здравейте!

Добре дошли в БИЙ ХАУС БГ - вашето надеждно пътешествие в света на пчеларството! От 2017 г., ние сме се посветили на създаването на едно от най-изключителните преживявания в областта на пчеларството.

През тези години, нашият магазин се разраства с бързи темпове и вече е класиран сред най-големите и посещавани в региона.

Нашият екип се състои от

Хора който обичат своята работа!

Екип единствено и само от специалисти!

girl

Ирена Панайотова

Собственик / Управител
man

Ради Кънчев

Собственик / Управител

Нашата история е...

Нашата история е тясно свързана с пчеларството, и това не е просто бизнес за нас - това е нашата страст. Със своите 200 пчелни семейства, които отглеждаме лично, не само предоставяме качествени продукти, но и съчетаваме нашия опит, за да подкрепим и насърчим младите и начинаещи пчелари.

2017
Старт
2000
Доволни клиенти
190
Фирми който работят с нас
1
Магазини
2
Екип
750
Пчелари
Пускане на видеото

Продуктова гама

Нашата продуктова гама не е просто съставена от случайно подбрани артикули. Всички продукти, които предлагаме, са предварително тествани от нас, гарантирайки тяхната висока ефективност и качество. Стремим се да бъдем в крак с последните иновации в света на пчеларството и да предоставяме новите продукти, които ще подобрят пчеларския ви опит.

Пускане на видеото

Директни вносители

Като директни вносители от Сърбия, Украйна и Полша, имаме възможността да предоставим най-съвременната техника, съобразена с всички европейски стандарти. Това ни позволява да участваме активно в европейските програми за подкрепа на пчеларството и да предоставяме най-доброто на нашите клиенти.

Когато избирате БИЙ ХАУС БГ, избирате не просто магазин, а партньор, който вярва в коректността и отговорността пред своите клиенти и партньори.

Очаквайте не само продукти, но и експертно съдействие и индивидуален подход.

Започни сега със нас!

Започнете вашето пчеларско приключение с нас и се присъединете към общността на любители и професионалисти, които споделят нашата страст към пчелите и пчеларството!

beehousebg 1